top of page
“Todella hyvää, asiallista ja asiantuntevaa palvelua! Sain monimutkaisen korjaustyön teetettyä nopeasti ja jälki oli erinomainen."
“Olen teettänyt kaksi korjausompelutyötä ja saanut käyttööni erittäin laadukkaasti kokoon korjatut vaatteet, joissa ei muutoksen jälki näy millään tavalla. Lisäksi palvelu on ystävällistä, mutkatonta ja ILOISTA!"
"Nopealla aikataululla saatiin puku sopimaan.
Suosittelen!"
"Todella ihanaa ja ystävällistä palvelua, häämekon muokkaus sujui nopeasti ja vaivattomasti. Tiinalla oli hienoja ideoita mitä en itse edes osannut ajatellakaan ja lopputuloksena oli täydellinen mekko ! Suosittelen.!"
“Sovittu aikataulu piti ja hinta-arvio piti. Työ oli laadukasta."
“Todella hyvää, asiallista ja asiantuntevaa palvelua! Sain monimutkaisen korjaustyön teetettyä nopeasti ja jälki oli erinomainen."
"Huippu palvelua! Asiakasta kuunteleva ja antaa asiantuntijuutensa loistaa. Hääpuvun muutoksien ansiosta sain juuri sellaisen puvun kuin halusin. ISO kiitos ja suositus!"
"Yhteistyö Tiinan kanssa sujui hyvin, tarvittavat muutokset Mekkoon on tehty tarkasti ja valmis mekko istui päälle todella hyvin! Sovituksessa tunnelma oli rento."
“Loistavaa palvelua ja priima työnjälki."
“Sain laadukasta palvelua ja voin suositella"
"Ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä palvelua. Ajanvarauksella verkossa, ateljee kotona. Onnistuneesti muokkasi mm. vanhan mekon. Kaikkien jakkujen vuorikankaat jälleen ehjät, sekä villakangastakin tasku huomaamattomasti korjattu! Hienoa saada vanhoille vaatteille uusi elämä. Näkemystä ja ideoita myös löytyy."
"Saimme loistavaa asiakaspalvelua ja ammattilaisen työnjäljen!"

KIITOS KAIKILLE!

bottom of page