top of page

MITTATILAUSOMPELU

Mittatilausvaatteen valmistuksessa kiire ei ole ystävä! Siitä syystä suosittelen varaamaan suunnitteluajan hyvissä ajoin, viimeistään 2 kk ennen h- hetkeä. Hääpukujen mittatilaukseen on hyvä varata 4 kk. Varauksen yhteydessä suoritettava varausmaksu ( 50 € )  sisältää

mittojen oton

suunnittelutyön

luonnoksen ja

materiaaliehdotukset

Tuotteen valmistus hinnoitellaan erikseen.

Miten etenemme?

Mittojen otto

Ensimmäisellä käynnillä otan sinusta mitat ja käymme yhdessä läpi mitä toiveita sinulla on mallin, materiaalien, värimaailman ja oman vartalosi suhteen asuun liittyen. Mittatilausvaatteen valmistus alkaa hyvin tukea antavista ja laadukkaista alusvaatteista, joten varaa ne mukaan jo ensimmäiselle käynnille. Ota myös asun kanssa käytettävät korut ja kengät mukaan mikäli ne ovat tiedossa.

suunnittelu

Käyntisi pohjalta teen luonnoksen, materiaaliehdotuksen ja tarkemman hinta-arvion. Kun olet hyväksynyt ne, piirrän kaavat ja tarvittaessa valmistan vaatteesta sovitusversion.

sovitukset

Ensimmäisessä sovituksessa tarkistamme istuvuuden ja yksityiskohdat. Tämän pohjalta teen vielä kaavaan tarvittaessa muutoksia ja vasta sitten hankin materiaalit ja leikkaan vaatteen valitsemastasi kankaasta. Sovituksia on vaattesta riippuen 1-3. 

valmis tuote

Sovitusten pohjalta teen vielä tarvittavat muutokset vaatteeseen, ja kun vaate on valmis, teemme vielä loppusovituksen jonka jälkeen saat uuden vaatteen mukaasi.

bottom of page