top of page

KORJAUSOMPELU

Muokattavien vaatteiden tuomista varten voit varata joko 15 min. tai 30 min. sovitusajan. Poikkeuksena hääpuvut, leveähelmaiset juhlapuvut ja vanhojentanssipuvut, niitä varten varaa 1 h sovitusaika. Korjattavat ja muokattavat vaatteet on hyvä tuoda n. 2 viikkoa ennen haluttua toimitusaikaa, poikkeuksena hääpuvut, jotka on hyvä tuoda 2 kk ennen häitä.

15 min. aika

Voit tuoda vaatteita, jotka kaipaavat korjausta, esim. revenneet saumat, lahkeen lyhennykset ym. pienet muutokset. Käynti on maksuton. Jos tuot vaatteita kerralla enemmän kuin 3, varaa kaksi 15 min. aikaa peräkkäin. Ompelutyö veloitetaan erikseen. 

30 min. aika:

Voit tuoda vaatteita, jotka kaipaavat uudistamista tai muutoksia istuvuuden, vaatteen mallin tai koon suhteen. Voit tuoda kerralla 1-3 vaatetta. Hinta ( 25 € ) sisältää vaatteiden sovituksen ja konsultoinnin muutoksia varten. Muutokset ja korjaukset veloitetaan erikseen.

60 min. aika:

Voit tuoda muutoksia kaipaavan hääpuvun, leveähelmaisen iltapuvun, tai vanhojentanssipuvun. Hinta  ( 50 € ) sitältää sovituksen ja konsultoinnin muutoksia varten. Muutokset ja korjaukset veloitetaan erikseen. 

Miten etenemme?

sovitus

Otan vastaan muutoksia tai korjausta kaipaavat vaatteet, sovitamme niitä tarvittaessa.  Käymme läpi mitä muutoksia toivotaan ja samalla kerron sinulle mitä on mahdollista toteuttaa. Sovimme aikataulusta ja teen hinta- arvion muutoksista.

korjaukset
&
muutokset

Hankin tarvittavat materiaalit ja teen vaatteeseesi toivotut muutokset & korjaukset.

Valmis tuote

Teemme tarvittaessa loppusovituksen jonka jälkeen saat korjatun/ muokatun vaatteen mukaasi.

bottom of page